Magazin online fondat in anul 2009, specializat in multimedia auto. Oferim o gama variata de aparate Navigatii Dedicate Auto, Dvd Auto, Dvd Dedicat, Navigatie Auto, Sisteme Gps multimedia, tv tuner auto, pentru o gama larga de autoturisme.

 

Toate unitatile multimedia au ca functii:Dvd, Gps, Carkit prin Bluetooth, Tv, Intrare camera reverse, si Internet 3g.

De asemenea, oferim spre comercializare accesorii pentru aceste unitati multimedia cum ar fi: senzori de parcare video, camere mers inapoi, tuner tv digital auto, antena tv, tetiere.
Puteti integra in bordul masinii dumneavoastra o navigatie dedicata pentru una din urmatoarele marci:  AUDI, ALFA ROMEO, BMW, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, FORD, HONDA, HYUNDAI, KIA, MAZDA, MERCEDES, MITUSBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLKSWAGEN.

O navigatie dedicata este solutia ideala pentru bordul masinii dumneavoastra, deoarece nu se produc modificari asupra bordului sau a instalatiei electrice si nu exista alte adaptari. Pentru anumite masini pastreaza unele functii originale: culoarea luminilor din bord, comenzile audio de pe volan, nuanta plasticului din bord, afisajul de clima, afisajul senzorilor de parcare originali instalati din fabrica.

Unitatile dvd universale se pot instala pe majoritatea masinilor. Se pot adapta contracost cu ajutorul unor rame si mufe speciale pentru a integra cit mai bine unitatea in bordul masinii.

Oferim clientilor nostrii posibilitatea de a monta contracost in service-uri specializate in majoritatea zonelor din tara. Puteti accesa sectiunea Montaj pentru mai multe detalii.

Datele de contact ale service-urilor partenere insotesc certificatul de garantie. Va rugam, nu solicitati aceste date in avans.

In Galeria Foto Montaje puteti vizualiza o parte din produse montate direct pe masina.

Toate produsele comercializate sunt noi si beneficiaza de garantie, cu exceptia celor care sunt mentionate ca fiind Second Hand/Okazii.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: